Wacko Jacko is still a life! Maar dan wel in een koptelefoon…

michael-jackson_1Michael Jackson is dood, maar zijn muziek is nog steeds springlevend. Misschien zelfs populairder dan ooit, afgaande op de verkoop. Nu is er dan ook zelfs een Thriller-koptelefoon, waar al zijn hits op geluisterd kunnen worden.

Deze koptelefoon is een functioneel eerbetoon, zij het lichtelijk ironisch. Op de koptelefoon is er namelijk een zombie-kerkhof nagebootst, zoals dat ook te zien is in de Thriller-videoclip van Michael Jackson.
De koptelefoon was er al voor de dood van Michael Jackson, dus het is geen bewuste lijkenpikkerij. Zijn ontwerper, Johnny Lighthands, heeft in 2008 met deze Thriller-koptelefoon de ontwerpwedstrijd van Nokia gewonnen.

johnnylighthands1De Thriller-koptelefoon werkt overigens geheel naar behoren. Hij is zelfs voorzien van Bluetooth. Omdat er maar één exemplaar van deze koptelefoon op de wereld is, is hij niet te koop. Of hij ooit in de handel als massaproduct verkocht zal worden is niet zeer aannemelijk.. Maarja, je weet het maar nooit tegenwoordig!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: