DUSHI like you!

Ik zat gisteren het programma ‘Bij ons in de BV’ te kijken. Wat een hoop gebral komt daar voorbij. Maar ineens was ik blij verrast met de pitch van Bas, oprichter van DUSHI.

DUSHI bedenkt unieke concepten die de wereld een beetje mooier, vrolijker en vriendelijker maken. Het nieuwste concept is ‘DUSHI like you!’ Iemand een persoonlijk cadeautje geven, wordt nu namelijk wel erg persoonlijk met een knuffel die op jezelf lijkt. Dit kan met ‘DUSHI like you’.

‘DUSHI like you’ zijn persoonlijke wensknuffels; knuffels die je op jou kan laten lijken, voor zien van jouw persoonlijke boodschap en vervolgens kado kan geven aan jouw DUSHI. De liefde van je leven, je beste maatje, je familie, je zakelijke relatie, of wie dan ook. Je kunt jouw DUSHI zelf samenstellen. Zo zijn er 3 huidskleuren, haartypes, broekjes, personal labels, petjes, brilletjes, jurkjes, jeans en sneakers die je aan kan passen.

Omdat alle opbrengsten binnen DUSHI een deel ten goede komt voor verschillende sociale projecten, help jij dus ook om de wereld een beetje mooier, vrolijker en vriendelijker te maken.

Via de website

Tags: , ,

Eén reactie to “DUSHI like you!”

  1. maaike de vries Says:

    OMG ik wil er een maar ik kan er geen maken kan ik er misschien een kopen
    ???
    groete maaike (12)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: