De grootste verliezers van de kredietcrisis

Een boom met cadeautjes eronder is helaas niet voor iedereen haalbaar dit crisisjaar. Zo ook voor Chris, het zoontje van de familie Cullens. Met de titel ‘geen kerst zonder cadeautje’ wordt er in de uitzending van EditieNL aandacht besteed aan de familie Cullens. Het gezin zit terneergeslagen op de bank.

Man aan de ene kant, vrouw aan de andere kant en Chris in het midden. Zijn ouders hadden het graag gewild, maar het is even niet anders. Geen cadeautjes voor Chris dit kerstfeest. De familie wordt als grote verliezer van de kredietcrisis bestempeld.

Het is natuurlijk heel vervelend voor Chris, dat er dit voor hem geen cadeautje onder de kerstboom ligt. Maar, wees nou eerlijk? Er zijn toch wel ergere dingen in de wereld?

Vergelijk het probleem van Chris bijvoorbeeld eens met de nieuwe campagne van StopAidsNow. In deze campagne wordt gekeken naar de mensen in Afrika. Honger, ziekten en geldgebrek behoren daar tot de orde van de dag. Als gevolg van de kredietcrisis stroomt er minder geld naar het continent.

De grootste verliezers van de kredietcrisis wonen naar mijn mening dan ook niet in Nederland, maar in Afrika.

Advertenties

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: