DAG VAN DE LIEFDE

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Tijd om iedereen degene die je lief is te verrassen met iets leuks. Maar wat moet je nou kopen? Het zijn vaak de laatste momenten dat je nog even snel een winkel in moet om een cadeautje te vinden. Om stress en eindeloos slenteren door de stad te voorkomen, heb ik zes tips op een rijtje gezet.

Action: deze winkel is zo goedkoop, dat je alles wel mee wilt nemen. Nuttige, leuke maar ook lekkere eetbare cadeautjes zijn hier te vinden.

Jamie Oliver: deze Britse chef-kok heeft meerdere succesvolle kookboeken geschreven. Zijn boek ‘Jamie’s Kookrevolutie’, richt zich op eenvoudige maaltijden, waardoor zelfs de slechtste kok een lekker gerecht op tafel kan zetten.

Pastamachine: voor velen is het een gemakkelijke klus, maar gekgenoeg smaakt het nooit zo lekker als in het Italiaanse restaurant. Verras je geliefde daarom met deze pastamachine en maak je pasta zelf.

Lief!: heb je een zwangere vriendin? Verwen haar dan met een cadeau van Lief! Deze website heeft leuke, betaalbare cadeautjes met waanzinnig vrolijke kleurtjes. Je zal er bijna zelf een kleintje voor willen nemen.

JouwHeineken: het is natuurlijk niet het meest speciale cadeau om te geven, maar je maakt hem er gegarandeerd heel blij mee. Met een eigen ontwerp maak je het ook nog een beetje persoonlijk.

TNT Post: bij het postkantoor verkopen ze gigantische kaarten, verpakt in een reuze envelop. Zo groot, dat het ineens heel speciaal wordt om een kaartje te geven en te krijgen.

Advertenties

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: