PINTEREST OP JE FACEBOOK

Pinterest is niet meer weg te denken uit de wereld van social media. Hele huizen worden ingericht. En waarom alleen het huis als je ook inspiratie voor de rest van je levensbehoeften kunt opdoen? Auto’s, kleding, recepten, vakanties, mooie foto’s, video’s, wijze levensspreuken, ohh en die schoenen zijn ook leuk! We pinnen er op los met z’n allen. Met name vrouwen zijn niet weg te slaan van het platform.

Het heeft even mogen duren maar in Nederland zijn we ook wakker geworden. Met ruim 150.000 unieke bezoekers per maand wordt Pinterest steeds populairder. Interessant is dat ruim 21% van de gebruikers aangeeft te zijn geïnspireerd en een aankoop te hebben gedaan naar aanleiding van een bezoek.

Slim is daarom om het beste van 2 werelden met elkaar te delen: Facebook en Pinterest op 1 pagina. WooBox zorgt hiervoor. Deze handige app integreert (gratis) je Pinterest op je Facebook pagina. Op deze manier genereer je niet alleen nieuwe volgers op je Pinterest account, het zorgt voor meer traffic naar je website.


Ook interessant:
– PIN JE NEWSFEED

Gepubliceerd door jantinevandijk

Hoi! Ik ben Jantine van Dijk. Dit ben ik op mijn laatste dag bij LINDA. met mijn grote voorbeeld, (web) editor Charlotte Olthoff. Op mijn hoofd heb ik de Pletterpet van Heineken, om mijn nek de 'Oey' en in mijn hand het boek 'Honden doen niet aan Ballet'. Wat ik in mijn andere hand heb, zeg ik nog niet. Daar schrijf ik liever over. Want schrijven is iets wat ik graag doe. Ik hou van grappige dingen en wil deze lol graag met anderen delen. Naast het graag willen delen van content ben ik gek op Social Media. Je kunt er zo veel mee! Een wijs man zei ooit: "Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken." Daarom ben ik aan de slag gegaan als Social Media Executive bij Mindshare. Een hele mond vol, maar in simpele taal uitgelegd ben ik verantwoordelijk voor de social media strategie en uitvoering van verschillende merken. Zo houd ik mij voor AXE Nederland op dit moment dagelijks bezig met het maken van content en het onderhouden van de Facebook pagina. Voor vele mannen een droombaan, als je beseft om welke plaatjes dat gaat. Heb je tips of vragen? Mail me gerust!

Plaats een reactie